Μεταξοτυπία-Κέντημα

Αναδείξτε την επωνυμία σας στα ενδύματά σας, και όχι μόνο, με τύπωμα ή κέντημα. Η μεταξοτυπία είναι μία τεχνική εκτύπωσης με ειδικά χρώματα που να αντέχουν στον χρόνο και στις διάφορες θερμοκρασίες. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της εκτύπωσης μας επιτρέπει να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και ποιότητα σε κάθε είδος ένδυσης και υφάσματος, καθώς και σε άλλα υλικά. Μπορούμε να κεντήσουμε το λογότυπό σας σε διάφορες διαστάσεις και αποχρώσεις, μετατρέποντας την ένδυσή σας σε εργαλείο για τη διαφήμισή σας.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Με τον πλήρη εξοπλισμό και προσωπικό είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε όλες τις διαστάσεις.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων προϊόντων η εταιρεία μας επενδύει σε ψηφιακό εξοπλισμό και κάνει χρήση όλων των σύγχρονων υλικών όπως backlit, μεμβράνες, ειδικούς καμβάδες, κάμποτα και PVC με έμφαση στην indoor & outdoor επικοινωνία.

Η μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων αποτελείται από μεγάλου μεγέθους εκτυπωτές υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα ψηφιακών εκτυπώσεων διακρίνονται για τη δυνατότητα άριστης απόδοση χρωμάτων καθώς και για την κορυφαία σε ποιότητα εκτύπωση σε υπερυψηλή ανάλυση 1440dpi, ιδανική για ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.

Ο τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός μας έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης eco που την καθιστά φιλική προς το περιβάλλον και ιδανική για χρήση οικιακή ή για κάθε περίπτωση που απαιτείται οικολογική (eco friendly) εκτύπωση. Τα μελάνια είναι ανεξίτηλα και διαθέτουν εξαιρετική αντοχή σε αντίξοες συνθήκες, καθιστώντας τα ιδανικά για εξωτερική χρήση. Οι τελευταίας γενιάς εκτυπωτές μας επιτρέπουν να παρέχουμε κορυφαία εκτύπωση σε όλα τα υλικά, κάθε υφής, εύκαμπτα και άκαμπτα.

Eπιγραφές Καταστημάτων

Η σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας! Πολλές φορές μια εντυπωσιακή επιγραφή μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να σας δώσει την ευκαιρία για μια προσωπική επαφή μαζί τους.

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των επιγραφών.
Το τμήμα κατασκευών, σε συνεργασία με το τμήμα γραφικών, παρέχουν λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες σας, βασισμένες στην ανάδειξη της εταιρείας σας.

Τυπογραφικές Εκτυπώσεις

Ο πιο διαδεδομένος και ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης. Από ένα απλό flyer, μέχρι έναν κατάλογο με εκατοντάδες σελίδες.

Ρωτήστε μας ποια είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα ετοιμάσει για εσάς το δημιουργικό για τη καλύτερη προβολή σας.

Διαφημιστικά Δώρα

Με τη μεγάλη ποικιλία δώρων καθημερινής χρήσης, το λογότυπό σας προβάλλεται συνεχώς. Τύπωστε την επωνυμία σας σε κάθε αντικείμενο που θέλετε να δωρίσετε.
Μια διαφήμιση που αντέχει στον χρόνο! Προωθείστε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας με έξυπνα, χρήσιμα, διαφορετικά δώρα.
Ο καλύτερος τρόπος για να είστε κοντά στους πελάτες σας!

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Έντονα χρώματα, allover σχέδια, ταχύτητα εκτύπωσης και πάνω από όλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο πλέον ειδικός τρόπος εκτύπωσης που μας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς όρια. Αναφέρεται μόνο σε πολυεστερικά υφάσματα, δίνοντας εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα, έτοιμα να κλέψουν την παράσταση.

Ας γνωριστούμε!

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μην διστάσετε να στείλετε μήνυμα.